All about… Iaz Ramo

Iaz Ramo startte haar eerste winkel in 2017 aan de Dambruggestraat 5a in Antwerpen en opende met haar winkel een compleet nieuw multi brand concept. Je vindt hier mannencollectie aangevuld met de juiste accessories en life style producten.

Iaz Ramo verkoopt merken van over de hele wereld en zorgt ervoor dat alle producten een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De mix van originele merken en de keuze voor de producten die met elkaar het collectiebeeld vormen maken Iaz Ramo uniek.

Fris, clean, stijlvol en uniek, dat zijn altijd de speerpunten van onze collecties. Iaz Ramo volgt de laatste trends en is regelmatig te vinden in internationale hoofdsteden waar mode, design en stijl zegevieren. We kopen bij de mooiste merken de leukste producten en daarmee creeëren we een echt eigen Iaz Ramo beeld.

Iaz Ramo selecteert haar medewerkers op de passie die men heeft voor de merken, de producten en uiteraard voor de klant. Onze service kan niet ver genoeg gaan en onze medewerkers gaan tot het uiterste voor iedere klant.

Stay tuned en volg ons op Instagram, Facebook, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van mooie acties en events die Iaz Ramo regelmatig voor jou in petto heeft.

Tot ziens in een van onze winkels en alvast veel plezier in onze online shop!